Офіційний сайт 25 Union повний каталог
Планую найближчим часом оновити гардероб і хочу більше уваги приділити саме українським брендам жіночого одягу. Мене цікавлять плаття та трикотажні светри, які можна носити щодня, але щоб вони виглядали стримано й сучасно. Коли почала шукати інформацію, зрозуміла, що не так просто знайти ресурс із повним асортиментом без зайвих переходів. Часто трапляються окремі сторінки з кількома моделями, але хочеться бачити весь каталог одразу. Також для мене важливо ознайомитися зі сторінкою про бренд, щоб зрозуміти його історію та підхід до виробництва. Окремо звертаю увагу на відгуки покупців, бо це допомагає скласти більш реалістичне враження. Якщо хтось уже замовляв безпосередньо у виробника, підкажіть, де краще переглянути весь асортимент.
.png)

Свого часу я теж шукала повний каталог і вирішила переглядати саме офіційний сайт, щоб бачити весь асортимент без сторонніх платформ. У 25 Union є окремі категорії з платтями та светрами, що дозволяє спокійно порівняти різні моделі. Мені сподобалося, що до кожної позиції додаються фото і зазначений склад матеріалів, зокрема бавовна та віскоза. Також на сайті є сторінка про бренд із зазначенням, що він заснований у 2019 році та має власне виробництво. Перед тим як зробити вибір, я уважно прочитала розділ із відгуками покупців. Навігація доволі зрозуміла, тому легко переходити між категоріями і переглядати всі доступні моделі. У підсумку я змогла обрати річ для повсякденного гардероба без зайвого поспіху.